Havi horoszkóp

 

 

Kos

III.21-IV.19

Most úgy érezheted, hogy a balszerencse üldöz téged. Valahogy sosem sikerül elmenekülni, mindig utolér. Elhatározod, hogy majd most megmutatod neki, és revansot veszel rajta. Ám utána végiggondolod, hogy ekkora ökörséget is csak te tudsz kitalálni, hogy a balszerencsével szállj szembe. Végülis ezen olyan jót fogsz szórakozni, hogy inkább hagyod a fenébe az egész balszerencse témát és inkább elmész hülyülni egyet a legjobb barátaiddal.

Bika

IV.20-V.20

Nincs kedved mostanság semmihez. Talán a nagy meleg az oka, de tény: még hozzá szólni sincs kedved másokhoz. Nehezedre esik mostanság az alapvető emberi kommunikáció, de még a másiknak való beszólogatás is. Annyi jó persze azért van ebben, hogy legalább lesz ideje ismerőseidnek elfeledni a sok bunkóságodat.

Ikrek

V.21-VI.21

Eldöntöd, hogy eddig megspórolt pénzed végre hasznos dologra fordítod. Hisz elvégre nem temetik el veled. De vigyázz ésszel költekezz, a nem szükséges dolgokat inkább hagyd a polcokon!

Rák

VI.22-VII.22

Szedd össze a bátorságod és állj ki magadért! Hidd el, megéri. Most a szerencse melletted sátorozott le. Mindig gondolkodj, mielőtt cselekednél és akkor nem lesz baj. A végén még úgy alakulnak a dolgok, ahogy álmodban sem merted volna elképzelni.

Oroszlán

VII.23-VIII.22

Ez a hónap számodra jót is és rosszat egyaránt hoz. A nyár folyamán intenzíven élsz meg minden érzelmet. A csalódások nagyobbak lesznek, mint eddig bármikor és a boldogság olyan magaslatokba emel, mint még eddig soha! Esemény dús időszak ez számodra, szakítások, kibékülések, új ismeretségek és viták váltják egymást.

Szűz

VIII.23-IX.22

Próbálj lazábban állni a dolgokhoz, talán át kéne gondolni az eddigi értékrendedet. Ne sürgesd a dolgokat, ne a tökély legyen a cél, hanem a haladás. Ne idegeskedj, ha most még nem látod az út végét. A késedelmek és az akadályok nem a kudarc jelei.

Mérleg

IX.23-X.22

Jól be kell osztanod az idődet, mert nagyon energikus leszel. Mindent egyszerre és azonnal akarsz elvégezni. Ha nem lassítasz kicsit és nem szünteted meg a káoszt, zűrzavart a dolgaidban, akkor azon kapod magad, hogy mindenbe belekapsz és semmit sem fejezel be.

Skorpió

X.23-XI.21

Nagyon fontos, hogy megtaláld azokat az örömforrásokat, amelyek feltöltenek és erőt adnak a fárasztó, néha nagyon értelmetlennek tűnő napi rutin feladataid elvégzéséhez. Szedd össze magad minél hamarabb, nincs idő az ágyban végig lustálkodni a napot és a tévét bámulni!

Nyilas

XI.22-XII.21

Ne fecséreld az értékes energiádat felesleges dolgokra. Ha azt akarod, hogy jobban menjenek a dolgaid, akkor rá kell jönnöd, hogy azért neked is kell tenned valamit. Ne várd, hogy a sült galamb a szádba repüljön!

Bak

XII.22-I.19

Ez a szeszélyes időjárás mindig megbolondítja az embereket, most se lesz másképp. Törsz, zúzol, tombolsz és rombolsz, veszélyeztetve ezzel környezeted egészségét és idegrendszerét. Mindezt természetesen bármiféle elfogadható ürügy vagy ok nélkül. Előbb-utóbb érdemes felkészülni rá, hogy valaki megunja és határozott fellépésével el fogja venni bátorságod, valamint megfoszt büszkeségedtől a hónap hátralevő részére.

Vízöntő

I.20-II.18

Téged úgy megviselt a tavaszi fáradtság,hogy még mindig nem tértél magadhoz, pedig már a nyár felénél tartunk! Sem fizikálisan, sem lelkileg nem vagy a toppon! Ideje cselekedni! Szedd össze magad, mert különben csak azt veszed észre, hogy itt az ősz, a tél…

Halak

II.19-III.20

Próbálj meg kicsit függetlenebb lenni! Ez nem azt jelenti, hogy légy antiszociális, csak ne hívd fel minden döntésed előtt a legjobb barátodat, barátnődet, édesanyádat, testvéredet, nagymamádat vagy nagypapádat. Ha sikeresen magadba szállsz, számolj azzal, hogy a szerencse is megkörnyékez.