Heti Summertime és szerelem! 

 

 

 

Kos

III.21-IV.19

SummerTime

Neked mindegy, hogy süt a nap vagy esik az eső, mert te akkor is megállod a helyed. Nem fog unatkozni, aki veled tart ezekben a napokban. A családi perpatvarok miatt pedig ne aggódj, hamar kiderül, hogy neked van igazad!

Szerelem

A barátod féltékenysége ezen a héten az őrületbe kerget, kicsit legyél vele türelmesebb. Ha szingli vagy, vigyázz ne tarts sok vasat egyszerre a tűzben, mert akár kellemetlen helyzetbe is kerülhetsz.

Bika

IV.20-V.20

SummerTime

Nem tudsz mit kezdeni a sok energiáddal? Ha szeretnél pár kilót leadni itt az idő! A látványos eredményt pedig mutogathatod jövő héten a strandon!

Szerelem
Az ellenkező nem tagjai felfigyelnek rád, sütkérezhetsz a figyelmük középpontjában. Cupido nyila cikázik feletted. Lehet, hogy ezen a héten el is talál?

Ikrek

V.21-VI.21

SummerTime

Bárhova mész 10-ből 8-an utánad fordulnak! Csodálkozol? Ne tedd! Szép vagy, csak úgy sugárzol. Ha most mész nyaralni, az eső sem változtathat azon, hogy kiélvezd minden pillanatát!

Szerelem

Az utóbbi időben sokszor vitatkoztok a pároddal. Jó lenne már kibékülni. Képesek vagytok a kompromisszumra mind a ketten? Ha nem, akkor ideje elköszönni…

Rák

VI.22-VII.22

SummerTime

Nyaralj, pihenj, utazz el, de vigyázz! A tolvajok szemet vethetnek az értékeidre!

Szerelem

Hiszel abban, hogy „szerelem első látásra”? Barátaid segítségével megismerkedsz valakivel. Lehet, hogy Ő lesz az igazi?

Oroszlán

VII.23-VIII.22

SummerTime

Ezen a héten kibékülhetsz egy régi haragosoddal. Meg fogsz lepődni, mennyire félreismerted!

Szerelem

Eddig senki, most meg egyszerre többen is flörtölnek veled? Nehéz a választás? Hallgass a szívedre, megsúgja kit kell választanod!

Szűz

VIII.23-IX.22

SummerTime

Soha ne tegyél olyan ígéreteket, amelyeket nem tudsz betartani. Ez különösen most igaz rád. Még ha rá is kényszerítenek, akkor is légy erős!

Szerelem

Néha a bőség zavarával küzd az ember és te aztán tudod, hogy ez mit jelent. Az udvarlókkal próbálj kegyes lenni.

Mérleg

IX.23-X.22

SummerTime

Pihenj, pihenj és pihenj. Ideje élvezni a nyári semmittevés örömét és feltöltődni! Ne foglalkozz azokkal, akik most borsót törnek az orrod alá, nem sokára úgy is visszakapják…

Szerelem

A szerelem nem habos pite. Hiába rózsaszín most minden, a sötét felhők már gyülekeznek a fejed felett.

Skorpió

X.23-XI.21

SummerTime

Eleget álmodoztál! Eljött a cselekvés ideje! Valósítsd meg őket!

Szerelem

Korábban már találkoztatok, de nem is gondoltad volna, hogy pont Ő fogja elcsavarni a fejed! De csak akkor mondj „igen”-t, ha teljesen biztos vagy az érzéseidben.

Nyilas

XI.22-XII.21

SummerTime

Ideje kitakarítani a szobádat! Az igazságérzeted igen erős és mi a helyzet a rendérzettel? Hogy hívod fel a barátaidat ilyen kupiba?

Szerelem

Szerelmi ügyekben nem lehet okod panaszra. Hódító kisugárzásodnak nehéz ellenállni, viszont a modorodon lenne mit csiszolni. Némi önvizsgálat nem ártana, ideje szembenézni még a kellemetlenségekkel is!

Bak

XII.22-I.19

SummerTime

Nyitott vagy az egész világra! Ismerkedj, flörtölj, barátkozz! Élvezd a hetet! Konfliktusaid csak félreértésekből lehetnek. Ezért egy kicsit figyelj jobban oda!

Szerelem

Nem vágysz másra csak, hogy oda tudj bújni kedvesed ölelő karjaiba. A héten Fortuna a kegyeltjei közé fogadott. Ha eddig még nem történt meg, akkor figyelj jobban, mert a szerelem rád találhat.

Vízöntő

I.20-II.18

SummerTime

A hasznosan töltött idő ugyan olyan fontos, mint a pihenés. Elolvastad már a kötelezőket?

Szerelem

Ideje eldöntened mit szeretnél! Légy határozott! Ha nem közelítesz a kiválasztottad felé, Ő honnan tudja te mit érzel? Vagy esetleg gondolatolvasó?

Halak

II.19-III.20

SummerTime

Most a barátoké a főszerep! Jól esik lelkizni. Csak vigyázz jól válaszd meg, ki az, akit megtisztelsz bizalmaddal, később nehogy visszaéljen vele!

Szerelem

A szerelem kiszámíthatatlan, de ez a hét most neked kedvezz, lehet, hogy a titkos szerelmed felfigyel rád! Ha kapcsolatban vagy, élvezd minden boldog percét.