Tipper

Ha lány vagy!


Vigyázat kölcsönkenyér visszajár!Gondolj bele, elég nagy bátorság kell, ahhoz hogy valaki összeszedje magát, oda álljon a kiszemeltje elé egy randevú reményében. Sokan alig merik meg tenni ezt a lépést vagy nem is teszik, félve a visszautasítás kudarcától. Ha hiszed, hanem a legvagányabb, talpraesettebbek a legérzékenyebbek.

Soha ne feledd!

Mindig azt tedd, úgy viselkedj másokkal, ahogy te is szeretnéd, hogy bánjanak veled! Sosem tudhatod, mikor fordul a kocka. Nyilvánvaló, hogy te is izgulsz, de szerinted célravezető lehet a flegmázás, beszólogatás?! Inkább Az lenne a legtisztább, ha saját magadat adnád, elvégre TÉGED hívott randira nem mást!

Mi pedig adunk pár tippet, hogy a „randik koronázatlan királylánya” váljon belőled! wink

Randizok! Hogyan nézzek ki?


 Nem feltétlen az a sikerhez vezető út, ha kipakolod mindenedet. Ne öltözz túl kihívóan, mert akkor csak az „árura” fog koncentrálni nem pedig rád! Nyugodtan vegyél fel valami kényelmeset, ami egyben elegáns is. A lényeg, hogy jól érezd magad benne!

A smin(Smink tippjeinkben bátran ötletet meríthetsz)


3+1 dolog, amit NE csinálj randi közben! 1. Semmi, de semmi esetre se vihogj! A pasiknak eléggé ciki, ha úgy látnak titeket, hogy te idétlenül vihogsz! Inkább csak nevess vagy mosolyogj!
 2. Ne csacsogj annyit! Hagyd, hogy ő is kibontakozzon és szóhoz jusson. A pasik is szeretnek sütkérezni mások figyelmében főleg a randi partnerükében.
 3. Ne egyezz bele, hogy mozi vagy hasonló helyre menjetek! Az első randi azért van, hogy jobban megismerjétek a másikat. Válasszatok valami nyugisabb helyet, ahol jobban tudtok beszélgetni, egymásra koncentrálni. Menjetek sétálni vagy beülni valahova inni egy kólát.

3+1.   Ne hagyd, hogy folyton tapizzon! Ha ez történik az első randin, mi lesz a folytatás?! Állítsd le sürgősen! Ha már rögtön így kezd közeledni feléd, biztos, hogy azt szerelemből teszi vagy csak az érdekli, ami a lábad közt van és semmi más?


3+1 tipp, hogy jól sikerüljön a randi: 1. A fiúk hiúak, még ha be sem vallják. szeretnek kitűnni mások szemében! Főleg ha az a más a randi partnere! Ezért bókolj neki, dicsérd meg a ruháját, a hobbiját, humorát, stb.
 2. Viccelődj bátran, a pasik szeretik, ha a lányoknak van humorérzéke, de persze te is nevess a viccein, hidd el jól fog neki esni.
 3. Sokat beszélgessetek, tudjátok meg mindent egymásról. Illetve majdnem mindent maradj titokzatos kicsit és ne alélj el tőle azonnal, mert a pasikban él a vadász ösztön, szeretik becserkészni az „áldozatukat”. Tudjátok, hogy van a mondás, ami könnyen jön, könnyen megy…


3+1   Ha a randi végén hazakísér és jön a kínos csönd, valamit mondani akar, de nem tud mit mondani, tördeli a kezét, idegeskedik, akkor segíts neki egy kicsit: hajolj közel hozzá és nyomj egy puszit az arcára!

 Ha Fiú vagy!


Hogyan hívjam el?


Szedd össze minden bátorságod és állj elé, az a legtisztább. Ne barátnőt vagy havert küldj oda hozzá magad helyett, mert akkor elvesztheted az addig kialakult személyes varázsodat és még gyávának is megbélyegezhetnek. Találj egy olyan alkalmat, amikor egyedül van, vagy hívd külön és tiéd a pálya. Az elején mondd el, miért öt választod és hívd el. A lányokat szinte azonnal le tudod venni a lábukról, ha már az elején egy bókkal indítasz! Az „igen” után pedig készülhetsz a randira…


Mit is kéne felvenni?

 

A férfiakra gyakran esnek egyik végletből a másikba. Persze nyilván ne a szakadt játszó nadrágodba menj el, amit a térre veszel fel focizni, de ne is cicomázd túl és ne ess bele a parfümős üvegbe! Találd meg az egészséges egyensúlyt. Légy önmagadhoz hű, a lányoknak a sportos elegáns megjelenés mindig nyerő. Fő a magabiztosság és ugye az akkor az igazi, ha jól érzed magad a bőrödbe.

3+1 dolog, amit NE csinálj randi közben: 1. Ne spirázd túl! Mindenki izgul általában, még a partnered is. Ez természetes! Nyugodj meg, vegyél egy nagy levegőt, ha rá stresszelsz, akkor még a legegyszerűbb dolgok is balul sülnek el. Természetesen nem azért, mert béna vagy, hanem mert annyit agyalsz rajta, hogy már rágörcsölsz az egészre.


 1. Ne játszd meg magad! Nem kell adni a gavallér nőcsábászt, aki minden nőt megkaphatna  egy csettintésre. Nem biztos, hogy ezzel le fogod tudni venni a lábáról. Főleg, ha nem is igaz! Persze legyél magabiztos, talpra esett, de az nem feltétlen egy macsó Casanova képében fog a legjobban megmutatkozni. Add magad! Ne feledd, ami a legfontosabb: NEKED mondott igent a randira!


 1. Viselkedj normálisan! Semmilyen szín alatt ne köpködj, böfögj vagy más illetlenséget ne csinálj. Lehet, hogy a haverokkal ez mind hatalmas poén, de a lányok másképp működnek. Számukra nem feltétlenül az erélyesség és a dominancia jele! Inkább ellenkezőleg!


3+1  Tudd hol a határ! Szépen lassan haladj. Akár mennyire is tombolnak a hormonok és legszívesebben már a köszönésnél megcsókolnád, ne tedd! Ha valamiért meg kell küzdeni azt valahogy jobban is értékeli az ember. Tartsd be az etikettet, udvarolj, fogd meg a kezét, finoman öleld át és ha mind ketten akarjátok, jöhet a várva várt csók! De ne támadd le és ami a legfontosabb ne fogdosd, tapizd, mert azzal csak elvágod magad előtt a folytatást.

 

3+1 tipp, hogy jól sikerüljön a randi:

 

 1.  Vigyél a randi partnerednek egy szál virágot. A lányok a virágnak mindig örülnek. Puhatold ki, hogy mi a kedvence, ha nem deríted ki, akkor se csüggedj, a rózsa mindig teli találat. De vigyázz a választásnál, a virágnak is van jelentése. Például a vörös rózsa a szerelem a vágy, a fehér rózsa a tisztaságot, tisztelettett jelképezi, a sárga rózsát (ha csak nem a lány kedvence) barátnak, rokonnak adunk. Bár manapság eléggé széles a választék több színárnyalatot is kereszteztek, természetesen azok is remek választások.

 

 1. Első randira nem féltétlen a mozi a legjobb választás, mivel ott sokat nem igazán tudtok beszélgetni. Üljetek be valahova, igyatok valamit vagy vidd el enni valahova. Ha teljesen el akarod varázsolni, akkor a legklasszikusabb megoldást tudom ajánlani. Menjetek el sétálni. Séta közben tudok beszélgetni, szabadon meg tudod fogni a kezét, ha fázik, át tudod karolni. Emellett jön a nyár, zöldülnek a fák, nyílnak a virágok, süt a nap. Minden nektek kedvez.

 

 1. Beszélgessetek bátran. A lányok imádnak a csacsogni és jól is érzik magukat, ha ezt tehetik. Érdeklődj iránta, figyelj rá, beszéltesd, de te is reagálj! Kommunikáljatok mindketten.

 

3+1  Bár milyen cikis helyzetet, ha netalán tán kialakulna, könnyen lehet oldani poénnal. Nyugodtan viccelődj, de csak addig ameddig mind kettőtök számára szórakoztató. Piszkálódni, savazni, oldani nem ér, mert azzal csak az ellenkező hatást éred el!